Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Η «ΣΩΤΗΡΑ» ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!!!


Ο λόγος που χτίστηκε πριν από μερικά χρόνια το εξοχικό μαγαζί στη Σωτήρα -το ωραίο σημείο με τα πλατάνια πάνω από την Ανατολική Φραγκίστα- είχε ως στόχο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του χωριού και της περιοχής όλο το χρόνο και ήταν ένα δυναμικό στοιχείο για τον τουρισμό όλης της πέραν του Μέγδοβα Ευρυτανίας.

Οι περισσότεροι όμως από τους ανθρώπους που κάθε φορά το αναλάμβαναν και για διάφορους λόγους ο καθένας δεν μπορούσαν να το κρατήσουν κι έτσι πολλές ήταν οι φορές που για μεγάλα χρονικά διαστήματα έμεινε κλειστό και τούτο είχε ως αποτέλεσμα σιγά – σιγά να πάψει να είναι προορισμός των επισκεπτών και σταθμός των περαστικών.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν από προχθές που το μαγαζί ανέλαβε η οικογένεια Σπύρου και Μαρίας Γατζούδη με τα δέκα παιδιά μονίμους κατοίκους του Δήμου Αγράφων και συγκεκριμένα ο γιος τους Παύλος. Οι Γατζουδαίοι είναι γνωστοί από το γνωστό μαγαζί που λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια στην Κονσταντίνα πάνω στο δρόμο των Αγράφων, ψυχή του οποίου ήταν η Μαρία η οποία τώρα καλείται να υποστηρίξει τον Παύλο έτσι ώστε το μαγαζί να μείνει ανοιχτό όλο το χρόνο και να εξυπηρετεί υποδειγματικά τους περαστικούς αλλά και τους ντόπιους.

Τους ευχόμαστε καλές δουλειές και δηλώνουμε πως θα σταθούμε στο πλευρό τους έτσι ώστε το μαγαζί και η Σωτήρα να γίνουν πάλι το σημείο αναφοράς για όλη την Ευρυτανία. Για όσους μάλιστα θέλουν να βρουν κάτι έτοιμο, το οποίο και βεβαίως θα προέρχεται από το κοπάδι του Σπύρου που βόσκει στη Φτέρη μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6980468941.

1 σχόλιο: