Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ



Από αριστερά ο Γιώργος Φιλιππάκης, η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη, ο Μανώλης Κυπραίος και Αργυρώ Λύτρα στην κεφαλή της πορείας, στο Σύνταγμα..  
Φυσικά και μπορώ να γράψω ένα σωρό πράγματα για τη σημερινή απεργία, συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της Αθήνας των δημοσιογράφων και των εργαζόμενων στα ΜΜΕ αλλά όπως καταλαβαίνεται μια τέτοια ανάρτηση θέλει και το χρόνο και τον τρόπο της…

Δεν μπορώ όμως, και θα σταθώ προς το παρόν μόνο σε αυτό μέχρι να μαζέψω το μυαλό μου και το υλικό, να σας γράψω, πως σήμερα ήταν ανάμεσά μας και πορεύτηκε μαζί μας ως το τέλος, ο συνάδελφος φωτογράφος Μανώλης Κυπραίος που κυριολεκτικά σακάτεψαν την ώρα της δουλειάς σε προηγούμενη πορεία οι ΜΑΤζήδες στο Σύνταγμα.

Εμφανώς κουρασμένος από την περιπέτεια αυτή ο Μανώλης και με τα εργαλεία που υποστηρίζουν την ακοή του, ήταν θα έλεγα, το πρόσωπο της ημέρας και ο άνθρωπος που όλοι οι συνάδελφοι έσφιξαν το χέρι και καμάρωσαν για τη δύναμη που έδειξε και δείχνει.

Εκείνο που θα ήθελα να μάθω ήταν τι σκέφτονταν οι ΜΑΤτζήδες που ήταν παρατεταγμένοι γύρω από τη Βουλή, σαν τον έβλεπαν πάλι όρθιο και πιο αποφασιστικό απέναντί τους. Λέω θα ήθελα, αλλά το παίρνω πίσω, γιατί οι υποθέσεις δεν με ενθουσιάζουν καθόλου σήμερα.

2 σχόλια:

  1. Ηλία ποιός είναι ο Αντώνης που λες στον τίτλο; Δε βρίσκω κάτι στο κείμενο.
    Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κατέβω σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, το Μανώλη εννοούσες. Ναι τον καημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή