Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

Υπό το βλέμμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και των ΜΑΤατζήδων αρχίζει η αναμέτρηση ΠΑΜΕ –μπαχαλάκηδων – κουκουλοφόρων.

Το ΠΑΜΕ όπως όλοι σχεδόν γνωρίζουμε σε αυτό τον τόπο, διαθέτει επαρκώς τον απαραίτητο μηχανισμό να προφυλάξει τους μέλη του στις πορείες και τις συγκεντρώσεις και όσες φορές κρίνει ότι κινδυνεύουν, τα ρόπαλα με τις κόκκινες σημαίες που κρατάνε τα μέλη της περιφρούρησης αναλαμβάνουν ρόλο και μάλιστα πολύ αποτελεσματικό.

Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα το μεσημέρι όταν μια μεγάλη ομάδα μπαχαλάκηδων και κουκουλοφόρων επιχείρησε να διασπάσει τον κλοιό του ΠΑΜΕ στην αρχή της Όθωνος να κάνει ντου στη Βουλή ή μάλλον να έλθει σε «επαφή» με τους «αντιπάλους». Πίσω από το μπλοκ του ΠΑΜΕ που είχε αποκλείσει τη Βουλή και από τη Βασιλίσσης Σοφίας και από την Αμαλίας ήταν παραταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το μέρος των οποίων, μόλις άρχισε η επίθεση, έριξαν αμέσως στους μπαχαλάκηδες βόμβες κρότου – λάμψης.

Το γεγονός ερέθισε τους επιτιθέμενους και αμέσως άρχισαν να ρίχνουν βροχή τις πέτρες και τα μάρμαρα καθώς και μολότωφ, όχι μόνο πάνω στους άνδρες της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ που είχαν κάνει «αλυσίδα» μπροστά αλλά μέσα στο μπλοκ αδιάκριτα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά κάποια άτομα τα οποία πήραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες από τον ομάδα των εθελοντών γιατρών που βρίσκονταν σε ένα υπαίθριο σημείο της πλατείας.

Με το κεφάλι σπασμένο η γυναίκα δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς στο πρόχειρο ιατρείο στο Σύνταγμα…
Το πετροβόλημα του κόσμου του ΠΑΜΕ από τους μπαχαλάκηδες κράτησε σχεδόν δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει η περιφρούρηση από τη γωνία Όθωνος και Αμαλίας με τα ρόπαλα στα χέρια να τους απωθήσει. Τότε πραγματικά τρέχοντας τράπηκαν όλοι σε φυγή και κατευθύνθηκαν προς τη Μητροπόλεως και τη Φιλελλήνων όπου χώθηκαν σε μέσα σε διάφορα μπλοκ διαδηλωτών για να ανασυνταχθούν και να ξαναβγούν πάλι μπροστά να συνεχίσουν τον «αγώνα» με τα ΜΑΤ πλέον που εμφανίστηκαν από όλες τις πλευρές της πλατείας, «αγώνας» ο οποίος συνεχίζεται όπως ακούω μέχρι τώρα με μικρά διαλείμματα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου